Weblog

Van ondernemer in je rol naar ondernemer in de dop!

  • Geplaatst op: 19 september 2016
  • Door: Anniek

Sinds februari 2013 mag ik mezelf ‘Spraakmaker’ van Voys noemen – de betere benaming voor iemand die zich bezighoudt met de marketingcommunicatie. Maar vanaf 1 oktober verlaat ik het warme Voys nest om me volledig op mijn eigen bedrijf te richten!

BNR nieuwsradio en mijn leven als 'hybride zzp'er'

  • Geplaatst op: 11 juli 2015
  • Door: Anniek

Weten jullie het nog? Vorige week was het bloed-je-heet zomerweer. De mussen vielen dood van ’t dak en tout Nederland zocht verkoeling op het strand, onder parasols en in zwembaden. Ik stapte die dag al vroeg in de trein richting Amsterdam. Niet omdat het daar nu zo verkoelend was, maar omdat ik uitgenodigd was bij het ZZP Café van BNR nieuwsradio. Omdat je niet iedere dag zo’n uitnodiging krijgt, weerstond ik de verleiding van de verkoeling en begaf mezelf tussen de vakantie- en strandgangers in de trein. 

Nieuwe website & huisstijl Anniek aan Z!

  • Geplaatst op: 25 maart 2015
  • Door: Anniek

Begin dit jaar begon ik optimistisch: “in januari vernieuw ik mijn website en ik ga dit jaar meer bloggen”. Het was een goed voornemen, maar ik bleek al snel te verzaken. Niet vanwege vervelende omstandigheden, trouwens. Integendeel. Er kwamen veel leuke en uitdagende opdrachten bij - sommige daarvan zelfs op structurele basis - waardoor mijn ‘eigen tuintje’ weer wat lag te verwaarlozen. Desondanks wiedde ik af en toe wel wat onkruid en pootte ik wat planten. En zie daar: zo’n twee maanden later is mijn website af! Voor zover een website 'af' kan zijn…

Werken = beleven & ervaren

  • Geplaatst op: 23 maart 2015
  • Door: Anniek

Weblog voor Waarborg Vastgoed

Onlangs publiceerde het NRC een artikel dat het Nederlandse kantoorleven de komende jaren wezenlijk gaat veranderen. Hoewel kantoorruimtes vol rijen bureaus, ongezellige tl-buisverlichting en sfeerloze dossierkasten bij veel bedrijven wel enigszins verleden tijd zijn, wordt de grootste stap pas in de komende twintig jaar gemaakt. Anniek aan Z! schreef erover voor Waarborg Vastgoed. 

Nieuw jaar, nieuwe plannen!

  • Geplaatst op: 05 januari 2015
  • Door: Anniek

Je hebt het rond de feestdagen vast gedaan; heel eventjes of misschien wel lang en uitgebreid: terugkijken op het jaar dat bijna tot een einde komt. Wat voor mooie dingen heb je gedaan? Waar stond je vorig jaar rond deze tijd? Wat heb je geleerd, wat inspireerde je, waar werd je gelukkig van en waarvan niet? En vooral: wat ga je het komende jaar anders doen?