Communicatiestrategie & Advies

De focus van marketing ligt al vele jaren niet meer sec op het verkopen van een product of dienst. Sterker nog; het product of de dienst is in veel branches zelfs ondergeschikt geraakt in de communicatie naar klanten. Waar het dan wel om draait? Beleving. 


Contentstrategie

Die beleving van een merk, product of dienst wordt gecreëerd met behulp van storytelling via zeer veel kanalen. Weblogs, sponsored content, whitepapers, e-books, advertorials zijn enkele voorbeelden die je online kunt inzetten.. Diverse middelen die één ding met elkaar gemeen hebben: het aanbieden van relevante informatie aan je doelgroep, met als uiteindelijke doel jouw doelgroep / potentiële klant aan je organisatie te binden. Anniek aan Z! helpt je niet alleen met het opstellen van een contentstrategie, maar ook bij de uitvoer van die strategie.

Bloggen

Bloggen is een van de vele vormen van contentcreatie: het delen van informatie. Daarbij is het niet alleen van belang dat je met enige regelmatig een interessant verhaal met je doelgroep deelt, maar ook dat het verhaal bijdraagt aan de beleving van jouw organisatie. Bovendien is bloggen interessant vanwege het SEO aspect. Op het moment dat je regelmatig nieuwe (relevante) informatie op je website plaatst, kan dit bijdragen aan een hogere positie in de zoekresultaten.

Andere kanalen die je kunt inzetten voor het delen van informatie zijn bijvoorbeeld whitepapers, e-books, nieuwsbrieven, social kanalen en video’s, maar ook offline kanalen als een magazine, folder of brochure. Wil je jouw contentstrategie en -creatie naar een hoger niveau tillen? Neem contact met me op!

Contact