Anniek aan Z!

Liefde voor communicatie

Sinds mijn studie communicatie koester ik een liefde voor communicatie. De docent die dit heeft aangewakkerd doceerde vol overgave, stond op tafels en stoelen om zijn studenten te leren begrijpen dat er niet één werkelijkheid bestaat. Dat alles in de wereld wordt gekleurd door onze interpretatie van de situatie. Dat je er niet klakkeloos vanuit kunt gaan dat jouw boodschap, jouw communicatie ‘ontvangen’ wordt… en al helemaal niet op de manier zoals jij bedoeld had.

Anniek aan Z!

Tijdens de studies HBO Communicatie en Master Communicatiewetenschap leerde ik over de communicatietheorie. Bij organisaties als Domesta en Bergenwerkt* deed ik  in mijn studententijd praktijkervaring op. Gefascineerd door alles wat met communicatie, strategie en interactie te maken heeft, begon ik in september 2012 mijn eigen bedrijf. Een droom die werkelijkheid werd: de vrijheid om zelf te bepalen voor wie en met wie je werkt. Daarnaast mocht ik mezelf verder ontwikkelen bij Voys, een jong en snelgroeiend techbedrijf waar ik net zo trots op ben als op mijn eigen bedrijf. Na 3,5 jaar werd het tijd om mijn volledige focus naar mijn eigen bedrijf te verleggen én kreeg ik Voys als nieuwe opdrachtgever. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Bekijk mijn cv.

Mooie klanten

Iedere communicatieopdracht is voor mij een cadeautje. Het betekent dat ik een gedreven organisatie mag helpen om nog succesvoller te worden. Vol overgave werk en heb ik gewerkt voor diverse opdrachtgevers: van eenmanszaken tot (grotere) mkb-bedrijven als CEWE Fotoservice, Waarborg Vastgoed en GOED.co. Je kunt al mijn opdrachtgevers hier bekijken.


Nieuwsgierig geworden? Ik houd van koffie; vooral in combinatie met een goed gesprek. Laten we een keer afspreken, wie weet kan ik iets voor je betekenen!

Anniek-Ottens